Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Polis süsü vererek 15 bin TL dolandırıcılık yaptılar

ASAYİŞ 08.07.2021 - 13:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1795+ kez okundu.
 

Polis süsü vererek 15 bin TL dolandırıcılık yaptılar

İzmit’te kendilerini polis olarak tanıtan yanına gittikleri kişiyi 15 bin TL dolandıran 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit’te kendilerini polis olarak tanıtan yanına gittikleri kişiyi 15 bin TL dolandıran 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İzmit’te 5 Haziran 2021 günü meydana gelen olayda, kent merkezinde dolaşmakta olan bir vatandaşın yanına gelen bir kişi kendisi ile muhabbet ederek konuşmaya ve onunla birlikte yolda  ilerlemeye başladı. Bu esnada  yine daha önce tanımadığı ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi yanlarına geldi ve kimlik kontrolü yaptıktan sonra üst araması gerçekleştiren kişi, bu esnada vatandaşın daha önceden yanına  gelen kişiile birlikte kendisini oyalayarak üzerinde bulunan 15 bin lirayı aldı. 2 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI Tanımadığı 2 kişinin olay yerinden ayrılması sonrası dolandırıldığını fark eden vatandaş hemen polise  giderek  ihbarda bulundu. Konuyla ilgili çalışma başlatan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştiren kişilerin  İ.K. ve İ.Ö. olduğunu tespit etti. Şüphelilerin İstanbul ilinde olduğunu belirleyen emniyet güçleri 6 Temmuz  günü düzenledikleri operasyonlaher iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.Kocaeli’ye getirilen şüpheliler tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli merciiler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İzmit’te kendilerini polis olarak tanıtan yanına gittikleri kişiyi 15 bin TL dolandıran 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit’te kendilerini polis olarak tanıtan yanına gittikleri kişiyi 15 bin TL dolandıran 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre İzmit’te 5 Haziran 2021 günü meydana gelen olayda, kent merkezinde dolaşmakta olan bir vatandaşın yanına gelen bir kişi kendisi ile muhabbet ederek konuşmaya ve onunla birlikte yolda  ilerlemeye başladı. Bu esnada  yine daha önce tanımadığı ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi yanlarına geldi ve kimlik kontrolü yaptıktan sonra üst araması gerçekleştiren kişi, bu esnada vatandaşın daha önceden yanına  gelen kişiile birlikte kendisini oyalayarak üzerinde bulunan 15 bin lirayı aldı.

2 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Tanımadığı 2 kişinin olay yerinden ayrılması sonrası dolandırıldığını fark eden vatandaş hemen polise  giderek  ihbarda bulundu. Konuyla ilgili çalışma başlatan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştiren kişilerin  İ.K. ve İ.Ö. olduğunu tespit etti. Şüphelilerin İstanbul ilinde olduğunu belirleyen emniyet güçleri 6 Temmuz  günü düzenledikleri operasyonlaher iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.Kocaeli’ye getirilen şüpheliler tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli merciiler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.