Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Radyo programcısı koronavirüse yenildi

Vefat 23.07.2021 - 22:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1387+ kez okundu.
 

Radyo programcısı koronavirüse yenildi

İzmit Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde oturan ve Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan, bir dönem radyo programcılığı ile DJ’lik yapan evli ve 1 çocuk annesi Ayşe Başak Özalp(50),...

İzmit Kadıköy Mahallesi  Atatürk Bulvarı üzerinde oturan ve Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan, bir dönem radyo programcılığı ile DJ’lik yapan evli ve 1 çocuk annesi Ayşe Başak Özalp(50), kısa bir süre önce rahatsızlandı. Yapılan kontrollerinde Covid-19 testi pozitif çıkan Özalp’in evde tedavisine başlandı. HAYATINI KAYBETTİ Ancak durumu ağırlaşınca 15 Temmuz günü İzmit SEKA Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Özalp, yaklaşık  1 haftadır tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde fenalaşarak yaşamını yitirdi. Özalp’in cenazesi İzmit Kent Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
İzmit Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde oturan ve Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan, bir dönem radyo programcılığı ile DJ’lik yapan evli ve 1 çocuk annesi Ayşe Başak Özalp(50),...

İzmit Kadıköy Mahallesi  Atatürk Bulvarı üzerinde oturan ve Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan, bir dönem radyo programcılığı ile DJ’lik yapan evli ve 1 çocuk annesi Ayşe Başak Özalp(50), kısa bir süre önce rahatsızlandı. Yapılan kontrollerinde Covid-19 testi pozitif çıkan Özalp’in evde tedavisine başlandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ancak durumu ağırlaşınca 15 Temmuz günü İzmit SEKA Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Özalp, yaklaşık  1 haftadır tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde fenalaşarak yaşamını yitirdi. Özalp’in cenazesi İzmit Kent Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.