Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ramazan Sohbetleri’nin konuğu Aslanhan oldu

GÜNDEM 16.04.2021 - 18:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2367+ kez okundu.
 

Ramazan Sohbetleri’nin konuğu Aslanhan oldu

Körfez Belediyesi, Ramazan Sohbetleri kapsamında eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırladı. Başkan Şener Söğüt’ün de katıldığı program, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı

Ramazan Ayı boyunca birbirinden farklı etkinliliklerle Körfezlilerin evlerine sosyal medya aracılığı ile konuk olacak olan Körfez Belediyesi,  Körfez’de Ramazan Sohbetleri programında ilk olarak Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Eğitimci&Yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırladı.  Kurulan özel platformda gerçekleştirilen online söyleşiyi binlerce vatandaş canlı olarak izledi. BURUK BİR RAMAZAN YAŞIYORUZ Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ramazan ayına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi bu mutluluğu biraz pandemiden dolayı buruk yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif tüm İslam âlemine, dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. ONLİNE OLARAK İZLENDİ Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Körfezlilerle buluşan Eğitimci -Yazar Sıtkı Aslanhan, “Tüm dünyaya yayılan virüsün nereden geldiğini bilmiyoruz. Gözle göremediğimiz o bir virüs, bütün hayatımızı alt üst edebiliyor. Bankadaki paralarınız, sahip olduğunuz evleriniz, hiçbir anlam ifade etmiyor. Salgının, aslında bize kazandırdığı çok şey var. Son dönemlerde kaybettiğimiz iç dünyamıza yolculuk yapma noktasında büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. ZİHİN KANALLARINIZI HEMEN AÇMAYIN İnsanın içerisinde pozitif ve negatif olarak her iki duygu da vardır. Sizin nereden baktığınız önemlidir. Bizim içimizde, insanı pozitif yönlü olumluya götürecek düşüncelerde hâkim, olumsuzluğa karamsarlığa götürecek düşüncelerde hâkim. Bu durumda yapmanız gereken, bir düşünce zihin dünyanıza geldiği zaman zihin kanallarınızı hemen açmamanız. KONTROL EDEBİLİRSİNİZ Sen beni mutsuzluğa, umutsuzluğa, karamsarlığa, hayal kırıklığına mı götüreceksin, yoksa beni mutluluğa, huzura, güzelliklere mi götüreceksin. Bunu kendimize sorarak, düşüncelerimizi kontrol edebiliriz” ifadelerinde bulundu. Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, Körfez Çarşı Camii İmam Hatibi Nuh Bektaş kuran-ı kerim tilavetiyle, izleyenlere manevi iklim yaşattı.  
Körfez Belediyesi, Ramazan Sohbetleri kapsamında eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırladı. Başkan Şener Söğüt’ün de katıldığı program, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı

Ramazan Ayı boyunca birbirinden farklı etkinliliklerle Körfezlilerin evlerine sosyal medya aracılığı ile konuk olacak olan Körfez Belediyesi,  Körfez’de Ramazan Sohbetleri programında ilk olarak Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Eğitimci&Yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırladı.  Kurulan özel platformda gerçekleştirilen online söyleşiyi binlerce vatandaş canlı olarak izledi.

BURUK BİR RAMAZAN YAŞIYORUZ

Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ramazan ayına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi bu mutluluğu biraz pandemiden dolayı buruk yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif tüm İslam âlemine, dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

ONLİNE OLARAK İZLENDİ

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Körfezlilerle buluşan Eğitimci -Yazar Sıtkı Aslanhan, “Tüm dünyaya yayılan virüsün nereden geldiğini bilmiyoruz. Gözle göremediğimiz o bir virüs, bütün hayatımızı alt üst edebiliyor. Bankadaki paralarınız, sahip olduğunuz evleriniz, hiçbir anlam ifade etmiyor. Salgının, aslında bize kazandırdığı çok şey var. Son dönemlerde kaybettiğimiz iç dünyamıza yolculuk yapma noktasında büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

ZİHİN KANALLARINIZI HEMEN AÇMAYIN

İnsanın içerisinde pozitif ve negatif olarak her iki duygu da vardır. Sizin nereden baktığınız önemlidir. Bizim içimizde, insanı pozitif yönlü olumluya götürecek düşüncelerde hâkim, olumsuzluğa karamsarlığa götürecek düşüncelerde hâkim. Bu durumda yapmanız gereken, bir düşünce zihin dünyanıza geldiği zaman zihin kanallarınızı hemen açmamanız.

KONTROL EDEBİLİRSİNİZ

Sen beni mutsuzluğa, umutsuzluğa, karamsarlığa, hayal kırıklığına mı götüreceksin, yoksa beni mutluluğa, huzura, güzelliklere mi götüreceksin. Bunu kendimize sorarak, düşüncelerimizi kontrol edebiliriz” ifadelerinde bulundu. Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, Körfez Çarşı Camii İmam Hatibi Nuh Bektaş kuran-ı kerim tilavetiyle, izleyenlere manevi iklim yaşattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.