Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Safranbolu Belediye Başkanı Köse, Hürriyet ve ekibinden projeleri dinledi

GÜNDEM 25.02.2021 - 17:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1731+ kez okundu.
 

Safranbolu Belediye Başkanı Köse, Hürriyet ve ekibinden projeleri dinledi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediyesini ziyaret ederek, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibinden kentte yapılan ve yapılması planlanan projeleri dinledi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediyesini ziyaret ederek, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibinden kentte yapılan ve yapılması planlanan projeleri dinledi   Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinin ardından Başkan Hürriyet ve ekibi ile birlikte Meclis Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda İzmit’te hayata geçirilen, yapım aşamasında olan ve yapılması planlanan projeler konuşuldu. Toplantıya İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Dilek Yalçın, Sibel Solakoğlu ve Seyhan Özcan, Koordinatör Hakan Özkum, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, İnsan Kaynakları Müdürü Sevtap Cengiz, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kırsal Hizmetler Müdürü Şafak Üzümoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, Strateji ve Geliştirme Müdürü Cemal Taki Şahan ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Birim Sorumlusu Alparslan Güllü katıldı.    PROJELER KONUŞULDU   Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit’te yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek gerçekleştirilen ve planlanan projelerin detaylarını başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden dinledi. Üretim kenti İzmit’te, üretimin ve üretimde kadının rolünün konuşulduğu toplantıda, tarımsal uygulama bahçeleri ve kadın istihdamı projeleri üzerine fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca pandemi nedeniyle doğal ve açık hava ihtiyacının arttığı süreçte Park ve Bahçeler Müdürlüğünün İzmit’e kazandıracağı projeler üzerine bilgi alan Başkan Köse, notlarını alarak ekibe merak ettiklerini sordu.    HÜRRİYET VE EKİBİNE TEŞEKKÜR   Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü sosyal farkındalık kapsamında yapılan projeler hakkında detay verirken, Mali Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Seyhan Özcan, Belediyenin tasarruf projelerini detaylı olarak sundu. İzmit’e kazandırılan projelerin yanı sıra, İzmit Belediyesi olarak vatandaşla iletişim noktasında yapılan çalışmaların da konuşulduğu toplantıda, Başkan Köse ve ekibi, kendilerine örnek olacak olan bu projelerin detaylarını paylaştıkları için Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. 
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediyesini ziyaret ederek, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibinden kentte yapılan ve yapılması planlanan projeleri dinledi
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediyesini ziyaret ederek, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibinden kentte yapılan ve yapılması planlanan projeleri dinledi
 
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinin ardından Başkan Hürriyet ve ekibi ile birlikte Meclis Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda İzmit’te hayata geçirilen, yapım aşamasında olan ve yapılması planlanan projeler konuşuldu. Toplantıya İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Dilek Yalçın, Sibel Solakoğlu ve Seyhan Özcan, Koordinatör Hakan Özkum, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, İnsan Kaynakları Müdürü Sevtap Cengiz, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kırsal Hizmetler Müdürü Şafak Üzümoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, Strateji ve Geliştirme Müdürü Cemal Taki Şahan ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Birim Sorumlusu Alparslan Güllü katıldı. 
 
PROJELER KONUŞULDU
 
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit’te yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek gerçekleştirilen ve planlanan projelerin detaylarını başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden dinledi. Üretim kenti İzmit’te, üretimin ve üretimde kadının rolünün konuşulduğu toplantıda, tarımsal uygulama bahçeleri ve kadın istihdamı projeleri üzerine fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca pandemi nedeniyle doğal ve açık hava ihtiyacının arttığı süreçte Park ve Bahçeler Müdürlüğünün İzmit’e kazandıracağı projeler üzerine bilgi alan Başkan Köse, notlarını alarak ekibe merak ettiklerini sordu. 
 
HÜRRİYET VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
 
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü sosyal farkındalık kapsamında yapılan projeler hakkında detay verirken, Mali Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Seyhan Özcan, Belediyenin tasarruf projelerini detaylı olarak sundu. İzmit’e kazandırılan projelerin yanı sıra, İzmit Belediyesi olarak vatandaşla iletişim noktasında yapılan çalışmaların da konuşulduğu toplantıda, Başkan Köse ve ekibi, kendilerine örnek olacak olan bu projelerin detaylarını paylaştıkları için Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.