Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt, “Katılımcı yönetimle ilerleyeceğiz”

Körfez Belediyesi 08.05.2019 - 23:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1639+ kez okundu.
 

Söğüt, “Katılımcı yönetimle ilerleyeceğiz”

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin meclis toplantısına konuk olan ve Körfez’de yapılacak projeler hakkında bilgiler aktaran Başkan Söğüt, “Şehir planlarının uzun vadeli ve hakkaniyete uygun gerçekleştirilmesi adına gerekli çalışmaları yaparken katılımcı yönetimle ilerleyeceğiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin meclis toplantısına konuk oldu. DTO Başkanı Vedat Doğusel ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Şener Söğüt’e, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli de eşlik etti. Meclis toplantısı öncesinde oda üyelerine Körfez’de hayata geçirilmesi planlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler veren Başkan Şener Söğüt, Körfez’in geleceği ile ilgili planlamaları yaparken, odaların fikir ve önerilerine önem vereceklerini belirtti.  “ŞEHRİN DEĞERİNE UYGUN PROJELER” Meslek odalarının kent yönetiminde önemli bir yeri olduğunu ve yapılacak projelerde birlikte hareket edeceklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “İşbirliği ortamını daha da geliştirerek, birlikte yönetim ilkesiyle hareket edeceğiz. Körfez’i daha üst noktaya taşıyacaksak, çok hassas olmalı, şehrin değerine uygun çalışmalar gerçekleştirebilmeliyiz.  “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ” Bu anlamda dayanışma ve istişareyi, birlikte yönetimi çok ama çok önemsiyorum.  Şeffaf bir şekilde şehrimizin menfaatine uygun olan konularda konuşmalı ve tartışmalıyız. Deniz Ticaret Odamızla da bu doğrultuda güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi. Oda Başkanı Vedat Doğusel ve Meclis Başkanı Kürşat Bal da Başkan Şener Söğüt’e tablo hediye ederek toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Oda Başkanı Vedat Doğusel ve Meclis Başkanı Kürşat Bal Başkan Şener Söğüt’e tablo hediye etti.    
Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin meclis toplantısına konuk olan ve Körfez’de yapılacak projeler hakkında bilgiler aktaran Başkan Söğüt, “Şehir planlarının uzun vadeli ve hakkaniyete uygun gerçekleştirilmesi adına gerekli çalışmaları yaparken katılımcı yönetimle ilerleyeceğiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin meclis toplantısına konuk oldu. DTO Başkanı Vedat Doğusel ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Şener Söğüt’e, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli de eşlik etti. Meclis toplantısı öncesinde oda üyelerine Körfez’de hayata geçirilmesi planlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler veren Başkan Şener Söğüt, Körfez’in geleceği ile ilgili planlamaları yaparken, odaların fikir ve önerilerine önem vereceklerini belirtti.

 “ŞEHRİN DEĞERİNE UYGUN PROJELER”

Meslek odalarının kent yönetiminde önemli bir yeri olduğunu ve yapılacak projelerde birlikte hareket edeceklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “İşbirliği ortamını daha da geliştirerek, birlikte yönetim ilkesiyle hareket edeceğiz. Körfez’i daha üst noktaya taşıyacaksak, çok hassas olmalı, şehrin değerine uygun çalışmalar gerçekleştirebilmeliyiz.

 “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Bu anlamda dayanışma ve istişareyi, birlikte yönetimi çok ama çok önemsiyorum.  Şeffaf bir şekilde şehrimizin menfaatine uygun olan konularda konuşmalı ve tartışmalıyız. Deniz Ticaret Odamızla da bu doğrultuda güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi. Oda Başkanı Vedat Doğusel ve Meclis Başkanı Kürşat Bal da Başkan Şener Söğüt’e tablo hediye ederek toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Oda Başkanı Vedat Doğusel ve Meclis Başkanı Kürşat Bal Başkan Şener Söğüt’e tablo hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.