Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt, “Sizlerin bu kente emeği büyük”

Körfez Belediyesi 28.05.2019 - 12:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2102+ kez okundu.
 

Söğüt, “Sizlerin bu kente emeği büyük”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ‘Körfez için emeğiniz büyük’ dediği eski belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarları iftarda ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’e bugüne kadar hizmet eden eski belediye başkanları, eski ve mevcut meclis üyeleri ve eski muhtarları Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftarda ağırladı. Eşi Hatice Söğüt ile birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Şener Söğüt, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt da katıldı.  KATKILARINIZ ÖNEMLİYDİ Ramazan ayının birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Başkan Şener Söğüt, “Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştık. Tabi bunun hüznü içerisindeyiz. Rahmeti ve bereketi ile geldi, tekrar kavuşmak nasip olur inşallah. Sizler bu kent için emek sarf etmiş, güzelleşirken gelişmesine katkı sunmuş kişilersiniz. Hepinize bugüne kadar yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.  MUTLU VE HUZURLU BİR İLÇE Hepimizin ortak hedefi; Körfezimizde yaşayan insanlarımızı daha mutlu daha huzurlu yaşayabileceği bir ilçe inşa etmek. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut projelerimizi tamamlamak adına çalışmalarımız sürüyor. Yapacağımız yeni projeler için de gerekli altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Şener Söğüt, katılımcılara teşekkür ederken, okunan ezan ile birlikte iftarlar açıldı.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ‘Körfez için emeğiniz büyük’ dediği eski belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarları iftarda ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’e bugüne kadar hizmet eden eski belediye başkanları, eski ve mevcut meclis üyeleri ve eski muhtarları Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftarda ağırladı. Eşi Hatice Söğüt ile birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Şener Söğüt, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt da katıldı.

 KATKILARINIZ ÖNEMLİYDİ

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Başkan Şener Söğüt, “Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştık. Tabi bunun hüznü içerisindeyiz. Rahmeti ve bereketi ile geldi, tekrar kavuşmak nasip olur inşallah. Sizler bu kent için emek sarf etmiş, güzelleşirken gelişmesine katkı sunmuş kişilersiniz. Hepinize bugüne kadar yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

 MUTLU VE HUZURLU BİR İLÇE

Hepimizin ortak hedefi; Körfezimizde yaşayan insanlarımızı daha mutlu daha huzurlu yaşayabileceği bir ilçe inşa etmek. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut projelerimizi tamamlamak adına çalışmalarımız sürüyor. Yapacağımız yeni projeler için de gerekli altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Şener Söğüt, katılımcılara teşekkür ederken, okunan ezan ile birlikte iftarlar açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.