Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Spor Akademileri’nde start verildi

SPOR 30.06.2021 - 23:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2781+ kez okundu.
 

Spor Akademileri’nde start verildi

Körfez Belediyesi Spor Akademileri, pandemi yasaklarının kalkması sonrasında tek tek açılmaya başladı. Binlerce çocuğun eğitim gördüğü akademilerde futbol branşında ilk olarak U12 ile start verildi

Körfez Belediyesi Spor Akademileri, pandemi yasaklarının kalkması sonrasında tek tek açılmaya başladı. Binlerce çocuğun eğitim gördüğü akademilerde futbol branşında ilk olarak U12 ile start verildi. Herşeye rağmen pandemi dolayısıyla tedbirlerin elden bırakılmadığı antremanlarda, izlemeye gelen veliler de ikaz edildi, kurallara uyulmaları istendi. ÇALIŞMALAR BAŞLADI Körfez Yarımca sahilinde bulunan tesislerde gerçekleştirilen antremanlara, çocuklar da eksiksiz katıldı. İlk olarak u-12 grubunun antremanları ile start verilirken, çocuklara kondisyon yüklemesi yapıldı. Ayrıca saha içi pres ve taktik çalışması da gerçekleştirildi. Antrenörler, sırayla tüm gruplar için antremanlar başlayacaklarını belirtti.
Körfez Belediyesi Spor Akademileri, pandemi yasaklarının kalkması sonrasında tek tek açılmaya başladı. Binlerce çocuğun eğitim gördüğü akademilerde futbol branşında ilk olarak U12 ile start verildi

Körfez Belediyesi Spor Akademileri, pandemi yasaklarının kalkması sonrasında tek tek açılmaya başladı. Binlerce çocuğun eğitim gördüğü akademilerde futbol branşında ilk olarak U12 ile start verildi. Herşeye rağmen pandemi dolayısıyla tedbirlerin elden bırakılmadığı antremanlarda, izlemeye gelen veliler de ikaz edildi, kurallara uyulmaları istendi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Körfez Yarımca sahilinde bulunan tesislerde gerçekleştirilen antremanlara, çocuklar da eksiksiz katıldı. İlk olarak u-12 grubunun antremanları ile start verilirken, çocuklara kondisyon yüklemesi yapıldı. Ayrıca saha içi pres ve taktik çalışması da gerçekleştirildi. Antrenörler, sırayla tüm gruplar için antremanlar başlayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.