Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Suriyeli 3 şahıs tutuklandı

ASAYİŞ 21.06.2021 - 18:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1810+ kez okundu.
 

Suriyeli 3 şahıs tutuklandı

Körfez'de dün işlenen cinayetin ardından 3 Suriyeli tutuklandı.

Körfez'de dün işlenen cinayetin ardından 3 Suriyeli tutuklandı. Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Nasuh Sokak'ta önceki akşam meydana gelen kavga sonrasında arkadaşları tarafından bıçaklanarak ölen Hasan Arafa cinayeti ile ilgili 3 Suriyeli tutuklandı. Olay sonrasında bıçaklanarak öldürülen Hasan Arafa, otopsi için morga kaldırılırken gözaltına alınan ve birlikte aynı evde kaldıkları öğrenilen 3 Suriyeli çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiler.  
Körfez'de dün işlenen cinayetin ardından 3 Suriyeli tutuklandı.

Körfez'de dün işlenen cinayetin ardından 3 Suriyeli tutuklandı.

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Nasuh Sokak'ta önceki akşam meydana gelen kavga sonrasında arkadaşları tarafından bıçaklanarak ölen Hasan Arafa cinayeti ile ilgili 3 Suriyeli tutuklandı.

Olay sonrasında bıçaklanarak öldürülen Hasan Arafa, otopsi için morga kaldırılırken gözaltına alınan ve birlikte aynı evde kaldıkları öğrenilen 3 Suriyeli çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.