Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sürücü kaldırıma çıktı

Trafik Kazası 31.07.2020 - 17:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1853+ kez okundu.
 

Sürücü kaldırıma çıktı

Körfez Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi'nde bayram sabahında ehliyetsiz olduğu iddia edilen bir sürücü trafik terörü estirdi.

İsmi alınamayan ehliyetsiz olduğu iddia edilen Sürücü kullandığı 34 JJ 8716 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırma çıktı. Vatandaşların korkulu bakışları arasında Kaldırımda bir süre ilerleyen ve demir dubaları da parçalayan otomobil yaklaşık 30 metre sonra durdu. Şans eseri herhangi bir yararlanın olmadı kazada araç ve dubalar hasar görürken polis olayla ilgili soruşturmayı başlattı ehliyetsiz sürücü gözaltına alındı.
Körfez Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi'nde bayram sabahında ehliyetsiz olduğu iddia edilen bir sürücü trafik terörü estirdi.

İsmi alınamayan ehliyetsiz olduğu iddia edilen Sürücü kullandığı 34 JJ 8716 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırma çıktı. Vatandaşların korkulu bakışları arasında Kaldırımda bir süre ilerleyen ve demir dubaları da parçalayan otomobil yaklaşık 30 metre sonra durdu.

Şans eseri herhangi bir yararlanın olmadı kazada araç ve dubalar hasar görürken polis olayla ilgili soruşturmayı başlattı ehliyetsiz sürücü gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.