Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tanış, meclis üyeliğinden de istifa etti, yerine o isim geldi

GÜNDEM 06.05.2021 - 12:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1723+ kez okundu.
 

Tanış, meclis üyeliğinden de istifa etti, yerine o isim geldi

Belediyeye ait olan tel çitleri evine götüren Körfez Belediye Meclisi AKP’li Meclis Üyesi Selami tanış istifa etti

Belediyeye ait olan tel çitleri evine götüren Körfez Belediye Meclisi AKP’li Meclis Üyesi Selami tanış istifa etti Belediyesi AKP’li Meclis üyesi Selami Tanış’ın Belediyeye ait demir tel örgülerin belediyeye ait araç ve personel tarafından İlimtepe’de ki evine götürmesi olayının duyulması olayı uzun süredir kent kamuoyundaki sıcaklığını koruyor. AKP Körfez Belediye Meclis Üyesi ve aynı zaman da Belediye Spor Koordinatörü Selami Tanış, koordinatörlük görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. Meclis üyeliği devam eden Tanış, meclis üyeliğinden bu akşam istifa etti. Tanış'ın istifası sonrası ise yerine MHP'li meslis üyesi Eyüp Öztürk'ün getirileceği öğrenildi. “KARDEŞİNİN TALEBİ İLE KARDEŞİNİN EVİNE” Tanış’ın istifası ile ilgili Körfez Belediyesinden resmi açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Son günlerde kamuoyu gündeminde yer alan, belediyemiz tarafından yapılan saha düzenleme tadilat çalışması sırasında açığa çıkan bir miktar hurda telin hurdaya ayrılması gerekirken, hurdaya ayrılmadığı, Meclis Üyemiz Selami TANIŞ’ın ifadesine göre kardeşinin talebi üzerine yine kardeşine ait evin bahçesine bırakıldığı tespit edilmiştir” ifadelerine yer verildi. “İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI” Söz konusu açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Olayın akabinde söz konusu tel çitlerin bırakıldığı yerden hemen alınarak belediye hurdalığına bırakılması sağlanmış, kamu zararı oluşması engellenmiş olup konuyla ilgili olarak da belediye çalışanlarımızdan sorumlular hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. HIRSIZLIK DEĞİL İZİN ALINDI Aynı zamanda konuyla ilgili olarak olayda adı geçen Meclis Üyemiz Selami Tanış’ın Körfez Belediye Spor Koordinatörlüğü ve Belediye Meclis Üyeliğinden İstifası da kabul edilmiştir. Bahsi geçen olayın bir kısım medya ve yorumlarda ifade edildiği gibi bir hırsızlık olayı olmadığını, hurda tel çitlerin idareden talep edilerek alındığını, olayın idari hata ve ihmal de içerdiğini, ancak olaya Meclis Üyemizin isminin karışmış olması da söz konusu durumun tarafımızdan da asla tasvip edilmediğini, yanlış bulduğumuzu da özellikle ifade etmek isteriz. Sevgili Körfez halkımız emin olsun ki, Belediye yönetimi ve çalışmalarımızda bu ve benzeri usulsüz ve yanlış işleri yapanlara ve yaptıranlara asla müsaade edilmeyecek ve kim olursa olsun hesabı sorulacaktır”    
Belediyeye ait olan tel çitleri evine götüren Körfez Belediye Meclisi AKP’li Meclis Üyesi Selami tanış istifa etti

Belediyeye ait olan tel çitleri evine götüren Körfez Belediye Meclisi AKP’li Meclis Üyesi Selami tanış istifa etti

Belediyesi AKP’li Meclis üyesi Selami Tanış’ın Belediyeye ait demir tel örgülerin belediyeye ait araç ve personel tarafından İlimtepe’de ki evine götürmesi olayının duyulması olayı uzun süredir kent kamuoyundaki sıcaklığını koruyor. AKP Körfez Belediye Meclis Üyesi ve aynı zaman da Belediye Spor Koordinatörü Selami Tanış, koordinatörlük görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. Meclis üyeliği devam eden Tanış, meclis üyeliğinden bu akşam istifa etti. Tanış'ın istifası sonrası ise yerine MHP'li meslis üyesi Eyüp Öztürk'ün getirileceği öğrenildi.

“KARDEŞİNİN TALEBİ İLE KARDEŞİNİN EVİNE”

Tanış’ın istifası ile ilgili Körfez Belediyesinden resmi açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Son günlerde kamuoyu gündeminde yer alan, belediyemiz tarafından yapılan saha düzenleme tadilat çalışması sırasında açığa çıkan bir miktar hurda telin hurdaya ayrılması gerekirken, hurdaya ayrılmadığı, Meclis Üyemiz Selami TANIŞ’ın ifadesine göre kardeşinin talebi üzerine yine kardeşine ait evin bahçesine bırakıldığı tespit edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

“İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI”

Söz konusu açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Olayın akabinde söz konusu tel çitlerin bırakıldığı yerden hemen alınarak belediye hurdalığına bırakılması sağlanmış, kamu zararı oluşması engellenmiş olup konuyla ilgili olarak da belediye çalışanlarımızdan sorumlular hakkında idari soruşturma başlatılmıştır.

HIRSIZLIK DEĞİL İZİN ALINDI

Aynı zamanda konuyla ilgili olarak olayda adı geçen Meclis Üyemiz Selami Tanış’ın Körfez Belediye Spor Koordinatörlüğü ve Belediye Meclis Üyeliğinden İstifası da kabul edilmiştir. Bahsi geçen olayın bir kısım medya ve yorumlarda ifade edildiği gibi bir hırsızlık olayı olmadığını, hurda tel çitlerin idareden talep edilerek alındığını, olayın idari hata ve ihmal de içerdiğini, ancak olaya Meclis Üyemizin isminin karışmış olması da söz konusu durumun tarafımızdan da asla tasvip edilmediğini, yanlış bulduğumuzu da özellikle ifade etmek isteriz. Sevgili Körfez halkımız emin olsun ki, Belediye yönetimi ve çalışmalarımızda bu ve benzeri usulsüz ve yanlış işleri yapanlara ve yaptıranlara asla müsaade edilmeyecek ve kim olursa olsun hesabı sorulacaktır”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.