Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tarihi Tren Garında Rengârenk Bir Sergi

SANAT 06.01.2019 - 21:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1644+ kez okundu.
 

Tarihi Tren Garında Rengârenk Bir Sergi

Derince Meslek Edindirme Kursu öğretmenlerinden Hayat Yıldız eğitimindeki atölye çalışmalarından oluşan ‘Rengârenk” konulu resim sergi İzmit Tarihi Tren Garı Sanat Merkezi’nde açıldı

İzmit Tarihi Tren Garı, Hayat Yıldız Atölye çalışmalarının yer aldığı 90 eser, “Rengârenk” resim sergisi altında sanatseverlerle buluştu.   Derince Meslek Edindirme Kursu öğretmenlerinden Hayat Yıldız eğitimindeki atölye çalışmalarından oluşan ‘Rengârenk” konulu resim sergi İzmit Tarihi Tren Garı Sanat Merkezi’nde açıldı. Açılışa İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Derince Halk Eğitim Müdürü Abdülkadir Yazıcı, Turizm Şube Müdürü Ahmet Özsağır’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı. 11 OCAK TARİHİNE KADAR AÇIK İzmit Tarihi Tren Garı Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergide toplam 90 yağlıboya resim ve 13 adet mozaik çalışma sanatseverlerle buluştu. Pazar günü hariç haftanın her günü açık olan sergi, 11 Ocak tarihine kadar gezilebilecek. Açılışta, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan başarılı çalışmaları için emeği geçen sanatçılara teşekkür ederek kurdeleyi birlikte kesti.          
Derince Meslek Edindirme Kursu öğretmenlerinden Hayat Yıldız eğitimindeki atölye çalışmalarından oluşan ‘Rengârenk” konulu resim sergi İzmit Tarihi Tren Garı Sanat Merkezi’nde açıldı

İzmit Tarihi Tren Garı, Hayat Yıldız Atölye çalışmalarının yer aldığı 90 eser, “Rengârenk” resim sergisi altında sanatseverlerle buluştu.

 

Derince Meslek Edindirme Kursu öğretmenlerinden Hayat Yıldız eğitimindeki atölye çalışmalarından oluşan ‘Rengârenk” konulu resim sergi İzmit Tarihi Tren Garı Sanat Merkezi’nde açıldı. Açılışa İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Derince Halk Eğitim Müdürü Abdülkadir Yazıcı, Turizm Şube Müdürü Ahmet Özsağır’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı.

11 OCAK TARİHİNE KADAR AÇIK

İzmit Tarihi Tren Garı Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergide toplam 90 yağlıboya resim ve 13 adet mozaik çalışma sanatseverlerle buluştu. Pazar günü hariç haftanın her günü açık olan sergi, 11 Ocak tarihine kadar gezilebilecek. Açılışta, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan başarılı çalışmaları için emeği geçen sanatçılara teşekkür ederek kurdeleyi birlikte kesti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.