Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tartıştığı yengesini boğup mezara gömdü

ASAYİŞ 09.06.2021 - 15:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2238+ kez okundu.
 

Tartıştığı yengesini boğup mezara gömdü

Gölcük’te tartıştığı yengesini boğduktan sonra mezarlıktaki boş bir alana gömen kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gölcük’te tartıştığı yengesini boğduktan sonra mezarlıktaki boş bir alana gömen kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Gölcük’te ikamet eden H.B. isimli şahıs, bir süredir birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi 44 yaşındaki Şengül Güler’in 7 Haziran gecesi eve gelmemesi ve kendisinden haber alamaması üzerine polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güler’in son olarak görüştüğü kişilerin bilgisine başvurmak üzere sorguya aldı. İfadesi alınmak üzere Gebze’de gözaltına alınan H.B.’nin kardeşinin oğlu Ö.B. (32) sorgusunda yengesi Şengül Güler’i aralarındaki tartışmanın ardından boğarak öldürdüğünü itiraf etti. TUTUKLANDI Yengesini öldürdükten sonra aracın bagajında Gölcük Yazlık Mezarlığına getirdiğini ve boş bir alana gömdüğünü söylediği öğrenilen Ö.B. daha sonra polis ekiplerine Güler’in cenazesinin bulunduğu alanı gösterdi. Yapılan kazı çalışmalarının ardından Güler’in cenazesi bulunduğu yerden alınarak otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gözaltına alınan ve sorgusunda suçunu itiraf eden Ö.B. ise Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Ö.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken yengesi ile neden tartıştığı henüz öğrenilemedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.   
Gölcük’te tartıştığı yengesini boğduktan sonra mezarlıktaki boş bir alana gömen kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gölcük’te tartıştığı yengesini boğduktan sonra mezarlıktaki boş bir alana gömen kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Gölcük’te ikamet eden H.B. isimli şahıs, bir süredir birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi 44 yaşındaki Şengül Güler’in 7 Haziran gecesi eve gelmemesi ve kendisinden haber alamaması üzerine polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güler’in son olarak görüştüğü kişilerin bilgisine başvurmak üzere sorguya aldı. İfadesi alınmak üzere Gebze’de gözaltına alınan H.B.’nin kardeşinin oğlu Ö.B. (32) sorgusunda yengesi Şengül Güler’i aralarındaki tartışmanın ardından boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

TUTUKLANDI

Yengesini öldürdükten sonra aracın bagajında Gölcük Yazlık Mezarlığına getirdiğini ve boş bir alana gömdüğünü söylediği öğrenilen Ö.B. daha sonra polis ekiplerine Güler’in cenazesinin bulunduğu alanı gösterdi. Yapılan kazı çalışmalarının ardından Güler’in cenazesi bulunduğu yerden alınarak otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gözaltına alınan ve sorgusunda suçunu itiraf eden Ö.B. ise Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Ö.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken yengesi ile neden tartıştığı henüz öğrenilemedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.