Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

TEM'de feci kaza: 1'i ağır 4 yaralı

Trafik Kazası 23.11.2020 - 22:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1680+ kez okundu.
 

TEM'de feci kaza: 1'i ağır 4 yaralı

Körfez TEM Otoyolu geçişinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Körfez TEM Otoyolu geçişinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Kaza, TEM Otoyolu Körfez Hereke Işıklar mevkiinde meydana geldi. Ali Şahik idaresindeki 54 ADR 738 plakalı otomobil, Murat Yeşiloğlu idaresindeki 14 AAZ 146 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen 34 VCM 74 plakalı bir başka otomobil de kazaya karıştı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, kazada kamyonetin altına giren otomobilde bulunan 1'i bebek 4 kişi yaralandı. Yaralılar itfaiyenin yardımıyla kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada sürücü Ali Şahik, eşi Esma Şahik, bebekleri Hamza Fatih Şahik ve kardeşi Murat Şahik yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırılırken, sürücü Ali Şahik'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruğu oluşurken, araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Körfez TEM Otoyolu geçişinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Körfez TEM Otoyolu geçişinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Körfez Hereke Işıklar mevkiinde meydana geldi. Ali Şahik idaresindeki 54 ADR 738 plakalı otomobil, Murat Yeşiloğlu idaresindeki 14 AAZ 146 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen 34 VCM 74 plakalı bir başka otomobil de kazaya karıştı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, kazada kamyonetin altına giren otomobilde bulunan 1'i bebek 4 kişi yaralandı.

Yaralılar itfaiyenin yardımıyla kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada sürücü Ali Şahik, eşi Esma Şahik, bebekleri Hamza Fatih Şahik ve kardeşi Murat Şahik yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırılırken, sürücü Ali Şahik'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruğu oluşurken, araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.