Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Üç Bayramın Ardından Gölcük Anıtpark’ta Bayramlaştı

GÜNDEM 22.07.2021 - 21:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2533+ kez okundu.
 

Üç Bayramın Ardından Gölcük Anıtpark’ta Bayramlaştı

Gölcük Kent Bayramlaşması, Korona Virüs Salgını tedbirleri nedeniyle 3 bayram yapılamaması ardından, Kurban Bayramı münasebetiyle Anıtpark’ta gerçekleştirildi.

Gölcük Kent Bayramlaşması, Korona Virüs Salgını tedbirleri nedeniyle 3 bayram yapılamaması ardından, Kurban Bayramı münasebetiyle Anıtpark’ta gerçekleştirildi. Başkan Sezer yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve huzur vurgusu yaparak: “Nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi. Gölcük Kent Bayramlaşması; Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla Gölcük Anıtpark’ta yapıldı. BİRLİK, BERABERLİK VE HUZUR İÇİNDE NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM Hemşehrilerinin bayramını kutlayarak söze başlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada: Korona Virüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl bir araya gelememiştik. Bu yıl; Kurban Bayramı’nda ise, pandemi kurallarına uyarak, kent meydanımız olan Anıtpark’ta bir araya gelme imkânı bulduk. Bu birlikteliklerin bizim için ne kadar önemli olduğunun adeta farkına vardık. Birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz Kurban Bayramı dayanışma ruhunun da üst seviyelere çıktığı özellikli bir bayramdır. Bu duyguları ilçemizde ve ülkemizde bugünde en üst seviyede yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle huzur içerisinde bugünlere kavuşmamızı sağlayan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anmak istiyorum. Yine huzur içerisinde olmamızı sağlayan güvenlik görevlilerimize, salgın süresince mesai merhumu olmadan çalışan sağlık çalışanlarımıza ayrıca şükranlarımı sunmak istiyorum. Tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik edip, birlik, beraberlik ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmayı da Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.  GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ BAYRAM HASSASİYETİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM Başkan Sezer’in ardından konuşan Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ise: “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde, göstermiş olduğunuz bayram hassasiyetine çok teşekkür ediyorum. Bayramlarda kucaklaşma ve helalleşme çok önemlidir. Fakir fukaranın gözetildiği bayramlarda paylaşmak çok ama çok değerlidir. Bu vesileyle; İslam aleminin ve sizlerin bayramını kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından Gölcüklülerin ve kent protokolünün bayramlaşmasıyla program sona erdi.
Gölcük Kent Bayramlaşması, Korona Virüs Salgını tedbirleri nedeniyle 3 bayram yapılamaması ardından, Kurban Bayramı münasebetiyle Anıtpark’ta gerçekleştirildi.

Gölcük Kent Bayramlaşması, Korona Virüs Salgını tedbirleri nedeniyle 3 bayram yapılamaması ardından, Kurban Bayramı münasebetiyle Anıtpark’ta gerçekleştirildi. Başkan Sezer yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve huzur vurgusu yaparak: “Nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

Gölcük Kent Bayramlaşması; Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla Gölcük Anıtpark’ta yapıldı.

BİRLİK, BERABERLİK VE HUZUR İÇİNDE NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM

Hemşehrilerinin bayramını kutlayarak söze başlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada: Korona Virüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl bir araya gelememiştik. Bu yıl; Kurban Bayramı’nda ise, pandemi kurallarına uyarak, kent meydanımız olan Anıtpark’ta bir araya gelme imkânı bulduk. Bu birlikteliklerin bizim için ne kadar önemli olduğunun adeta farkına vardık. Birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz Kurban Bayramı dayanışma ruhunun da üst seviyelere çıktığı özellikli bir bayramdır. Bu duyguları ilçemizde ve ülkemizde bugünde en üst seviyede yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle huzur içerisinde bugünlere kavuşmamızı sağlayan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anmak istiyorum. Yine huzur içerisinde olmamızı sağlayan güvenlik görevlilerimize, salgın süresince mesai merhumu olmadan çalışan sağlık çalışanlarımıza ayrıca şükranlarımı sunmak istiyorum. Tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik edip, birlik, beraberlik ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmayı da Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

 GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ BAYRAM HASSASİYETİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Sezer’in ardından konuşan Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ise: “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde, göstermiş olduğunuz bayram hassasiyetine çok teşekkür ediyorum. Bayramlarda kucaklaşma ve helalleşme çok önemlidir. Fakir fukaranın gözetildiği bayramlarda paylaşmak çok ama çok değerlidir. Bu vesileyle; İslam aleminin ve sizlerin bayramını kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından Gölcüklülerin ve kent protokolünün bayramlaşmasıyla program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.