Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Yavuz İlimizdeki İlk Protokolünü İmzaladı

EĞİTİM 03.07.2020 - 22:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1757+ kez okundu.
 

Vali Yavuz İlimizdeki İlk Protokolünü İmzaladı

Eğitime 100 Destek Kampanyası kapsamında Kocaeli Valiliği ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanlığının iş birliğiyle yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi derslik binası ve pansiyon binası yapımına ait protokol imza töreni Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanı Ali Ayaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eğitime 100 Destek Kampanyası kapsamında Kocaeli Valiliği ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanlığının iş birliğiyle yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi derslik binası ve pansiyon binası yapımına ait protokol imza töreni Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit Anadolu İmam  Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanı Ali Ayaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz’a desteklerinden dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanı Ali Ayaz proje ile ilgili bilgi sunumunda bulundular. İmza töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz; “Hayırlı ve uğurlu olsun, sizleri tebrik ediyoruz. İmam hatipler, milletin okulları, milletin hayrıyla yapılmış ve ülkemize önemli hizmetler yapmış eğitim kurumlarımızdır. Dolayısıyla sadece duygusal sebeplerle değil ama daha akılcı sebeplerle imam hatipleri destekliyoruz. Çünkü aklını kiraya veren yapıların Türkiye’yi ne hale getirdiğini hepimiz gördük. Bu yüzden hem dini bilgilerin hem de pozitif ilimlerin bir arada okutulduğu bu okulların sadece Türkiye için değil, İslam âlemi için de bir örnek model olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle bu okullara gönül vermiş, emek vermiş, yapımında katkı sunmuş ve rahmeti rahmana kavuşmuş bütün büyüklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün itibariyle de hayatta olan ve halen bu eğitim kurumlarına destek veren bütün kardeşlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Malum olduğu üzere bu okulların özellikle hem Türkiye hem İslam dünyasına hizmet edebilecek nitelikte öğrenciler yetiştirilmesi için de gayret sarf ediliyor. Bunun için dil ağırlıklı eğitim veren okullar başta olmak üzere birçok imam hatip liseleri açıldı. Bu sebeple emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum.” dedi. Kocaeli İzmit İlçesi Cedit Mahallesi 4491 ada, 29 parsel üzerinde; 1 adet 27 derslikli eğitim binası ve 1 adet pansiyon binası olarak hayata geçirilecek olan Anadolu İmam Hatip Lisesi derslik binası ve pansiyon binası yapımına ait protokol imza töreni hayırlı olsun dilekleriyle  Vali Seddar Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanı Ali Ayaz tarafından imzalandı.
Eğitime 100 Destek Kampanyası kapsamında Kocaeli Valiliği ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanlığının iş birliğiyle yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi derslik binası ve pansiyon binası yapımına ait protokol imza töreni Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanı Ali Ayaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eğitime 100 Destek Kampanyası kapsamında Kocaeli Valiliği ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanlığının iş birliğiyle yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi derslik binası ve pansiyon binası yapımına ait protokol imza töreni Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit Anadolu İmam  Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanı Ali Ayaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Vali Seddar Yavuz’a desteklerinden dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanı Ali Ayaz proje ile ilgili bilgi sunumunda bulundular.

İmza töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz; “Hayırlı ve uğurlu olsun, sizleri tebrik ediyoruz. İmam hatipler, milletin okulları, milletin hayrıyla yapılmış ve ülkemize önemli hizmetler yapmış eğitim kurumlarımızdır. Dolayısıyla sadece duygusal sebeplerle değil ama daha akılcı sebeplerle imam hatipleri destekliyoruz. Çünkü aklını kiraya veren yapıların Türkiye’yi ne hale getirdiğini hepimiz gördük. Bu yüzden hem dini bilgilerin hem de pozitif ilimlerin bir arada okutulduğu bu okulların sadece Türkiye için değil, İslam âlemi için de bir örnek model olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle bu okullara gönül vermiş, emek vermiş, yapımında katkı sunmuş ve rahmeti rahmana kavuşmuş bütün büyüklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün itibariyle de hayatta olan ve halen bu eğitim kurumlarına destek veren bütün kardeşlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Malum olduğu üzere bu okulların özellikle hem Türkiye hem İslam dünyasına hizmet edebilecek nitelikte öğrenciler yetiştirilmesi için de gayret sarf ediliyor. Bunun için dil ağırlıklı eğitim veren okullar başta olmak üzere birçok imam hatip liseleri açıldı. Bu sebeple emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Kocaeli İzmit İlçesi Cedit Mahallesi 4491 ada, 29 parsel üzerinde; 1 adet 27 derslikli eğitim binası ve 1 adet pansiyon binası olarak hayata geçirilecek olan Anadolu İmam Hatip Lisesi derslik binası ve pansiyon binası yapımına ait protokol imza töreni hayırlı olsun dilekleriyle  Vali Seddar Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanı Ali Ayaz tarafından imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.