Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Virajı alamayan araç devrildi!

Trafik Kazası 28.06.2020 - 13:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1945+ kez okundu.
 

Virajı alamayan araç devrildi!

İzmit Kandıra yolu Çubuklu Osmaniye sapağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

İzmit Kandıra yolu Çubuklu Osmaniye sapağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre D-605 karayolu üzerinden İzmit yönünde seyir halinde olan 41 ET 805  plakalı panelvan araç, Çubuklu Osmaniye sapağında virajı alamayarak devrildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde bulunan sürücü ile birlikte 4 kişi hafif yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken kazaya karışan araç çekici ile otoparka götürüldü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
İzmit Kandıra yolu Çubuklu Osmaniye sapağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

İzmit Kandıra yolu Çubuklu Osmaniye sapağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre D-605 karayolu üzerinden İzmit yönünde seyir halinde olan 41 ET 805  plakalı panelvan araç, Çubuklu Osmaniye sapağında virajı alamayarak devrildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde bulunan sürücü ile birlikte 4 kişi hafif yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken kazaya karışan araç çekici ile otoparka götürüldü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.