Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yan dükkândan girip kuyumcuyu SOYDULAR

ASAYİŞ 17.02.2021 - 17:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2615+ kez okundu.
 

Yan dükkândan girip kuyumcuyu SOYDULAR

Körfez ilçenin en işlek merkezinde kuyumcu soygunu..

Körfez'de duyanları pes dedirtecek bir kuyumcu soygunu yaşandı Körfez'in en işlek yeri olan Kuzey Mahallesi Cahit Zirifoğlu Caddesi Sarnıçhan İş Merkezi'nin yanında bulunan Ahmet Kırcı ve ailesinin işletmiş olduğu Kırcı Kuyumculuk'a iki kişi oldukları belirtilen hırsızlar, yan tarafta boş olan ve daha önce pastane olarak işletilen yerden duvarı kırarak kuyumcuya ulaştılar. Kuyumcunun altınlarını çalmaya başlayınca dükkanda bulunan alarm çaldı. Alarm firması yetkilileri durumu İlimtepe Mahallesi'nde yaşayan kuyumcunun sahibi Ahmet Kırcı'ya bildirdi. Ahmet Kırcı, iş yerinden kamerayı incelediğinde iki kişinin dükkanı soyduğunu farkedince durumu hemen polise bildirdi. Polisin geldiğini gören ve iki kişi olduğu belirtilen hırsızlar hemen kaçtı. Kuyumcuyu soymak için hırsızların çok sayıda makine, kırıcı, kesici gibi şeylerle geldiği bildirildi. Olay yerinde ki kameraları inceleyen polis, hırsızların peşine düştü.    
Körfez ilçenin en işlek merkezinde kuyumcu soygunu..

Körfez'de duyanları pes dedirtecek bir kuyumcu soygunu yaşandı

Körfez'in en işlek yeri olan Kuzey Mahallesi Cahit Zirifoğlu Caddesi Sarnıçhan İş Merkezi'nin yanında bulunan Ahmet Kırcı ve ailesinin işletmiş olduğu Kırcı Kuyumculuk'a iki kişi oldukları belirtilen hırsızlar, yan tarafta boş olan ve daha önce pastane olarak işletilen yerden duvarı kırarak kuyumcuya ulaştılar.

Kuyumcunun altınlarını çalmaya başlayınca dükkanda bulunan alarm çaldı. Alarm firması yetkilileri durumu İlimtepe Mahallesi'nde yaşayan kuyumcunun sahibi Ahmet Kırcı'ya bildirdi. Ahmet Kırcı, iş yerinden kamerayı incelediğinde iki kişinin dükkanı soyduğunu farkedince durumu hemen polise bildirdi.

Polisin geldiğini gören ve iki kişi olduğu belirtilen hırsızlar hemen kaçtı. Kuyumcuyu soymak için hırsızların çok sayıda makine, kırıcı, kesici gibi şeylerle geldiği bildirildi. Olay yerinde ki kameraları inceleyen polis, hırsızların peşine düştü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.