Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yaşar Tozdemir hayatını kaybetti

GÜNDEM 25.07.2021 - 20:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2598+ kez okundu.
 

Yaşar Tozdemir hayatını kaybetti

Körfez Kuzey Mahallesinde ikamet eden ve mahalle sakinleri tarafından sevilen 56 yaşındaki Yaşar Tozdemir, evinde ölü olarak bulundu.

Körfez Kuzey Mahallesinde ikamet eden ve mahalle sakinleri tarafından sevilen 56 yaşındaki Yaşar Tozdemir, evinde ölü olarak bulundu. Alınan bilgiye göre Körfez Kuzey Mahallesi Şehit Erdi Demirer Sokak adresinde ikamet eden eski demir ustası 56 yaşındaki Yaşar Tozdemir’den haber alamayan torunu, dedesini kontrol etmek üzere evine girince kendisini hareketsiz olarak buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Tozdemir’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Ölümün şüpheli görülmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evden incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme işlemlerinin ardından Tozdemir’in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Mahallede çok sevilen ve her fırsatta insanları eğlendirmesiyle bilinen Yaşar Tozdemir, bir süredir kağıt toplayarak geçimini sağlıyordu. İlçenin en eski demir ustalarından olan Yaşar Tozdemir, 2 çocuk ve 5 torun sahibi idi. Tozdemir’in sabah saatlerinde bakkala gittiği ve eve geri döndükten sonra dinlenmek üzere yattığı kanepede yaşamını yitirdiği belirlenirken kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak.
Körfez Kuzey Mahallesinde ikamet eden ve mahalle sakinleri tarafından sevilen 56 yaşındaki Yaşar Tozdemir, evinde ölü olarak bulundu.

Körfez Kuzey Mahallesinde ikamet eden ve mahalle sakinleri tarafından sevilen 56 yaşındaki Yaşar Tozdemir, evinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre Körfez Kuzey Mahallesi Şehit Erdi Demirer Sokak adresinde ikamet eden eski demir ustası 56 yaşındaki Yaşar Tozdemir’den haber alamayan torunu, dedesini kontrol etmek üzere evine girince kendisini hareketsiz olarak buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Tozdemir’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Ölümün şüpheli görülmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evden incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme işlemlerinin ardından Tozdemir’in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Mahallede çok sevilen ve her fırsatta insanları eğlendirmesiyle bilinen Yaşar Tozdemir, bir süredir kağıt toplayarak geçimini sağlıyordu. İlçenin en eski demir ustalarından olan Yaşar Tozdemir, 2 çocuk ve 5 torun sahibi idi. Tozdemir’in sabah saatlerinde bakkala gittiği ve eve geri döndükten sonra dinlenmek üzere yattığı kanepede yaşamını yitirdiği belirlenirken kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.