Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yukarı Hereke Muhtar da Covid oldu

SAĞLIK 01.12.2020 - 00:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2404+ kez okundu.
 

Yukarı Hereke Muhtar da Covid oldu

Körfez Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner’in yapılan Covid testi pozitif çıktı ve evinde ailesiyle birlikte karantinaya alındı

Körfez Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner’in yapılan Covid testi pozitif çıktı ve evinde ailesiyle birlikte karantinaya alındı. Alınan bilgilere göre zorlu dönemde en çok insanlarla ilişki içinde olan ve risk gurubu arasında yer alan mahalle muhtarları da yavaş yavaş hastalığa yakalanmaya başladılar. Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner de önceki gün rahatsızlandı ve hastanede yapılan test sonucu pozitif olarak çıktı. Halsizlik ve ağrı şikayeti olan Yusuf Öner, ailesiyle birlikte evinde karantinaya alındı. Evinde karantina ve tedavi dönemi başlayan Yusuf Öner’in şu anda ki hastalık seyrinin iyi olduğu öğrenildi.  
Körfez Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner’in yapılan Covid testi pozitif çıktı ve evinde ailesiyle birlikte karantinaya alındı

Körfez Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner’in yapılan Covid testi pozitif çıktı ve evinde ailesiyle birlikte karantinaya alındı.

Alınan bilgilere göre zorlu dönemde en çok insanlarla ilişki içinde olan ve risk gurubu arasında yer alan mahalle muhtarları da yavaş yavaş hastalığa yakalanmaya başladılar.

Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner de önceki gün rahatsızlandı ve hastanede yapılan test sonucu pozitif olarak çıktı. Halsizlik ve ağrı şikayeti olan Yusuf Öner, ailesiyle birlikte evinde karantinaya alındı. Evinde karantina ve tedavi dönemi başlayan Yusuf Öner’in şu anda ki hastalık seyrinin iyi olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.