Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıtadan kamyonlara sıkı denetim

Körfez Belediyesi 26.06.2019 - 12:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2206+ kez okundu.
 

Zabıtadan kamyonlara sıkı denetim

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cüruf taşıyan ve yasak olmasına rağmen Kışladüzü’nde Radar Caddesi’ni kullanan araçlarla ilgili denetimde bulundu

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kışladüzü bölgesinde kendileri için belirlenen güzergâhın dışına çıkan kamyon ve tırlarla ilgili olarak denetimlerde bulundu. Cüruf taşıyan kamyonlarla ilgili olarak belirlenen taşıma güzergahında araçların Kışladüzü’nde Radar Caddesi’ne girişleri yasaklandı. Yasağa uymayan bazı araçların Radar Caddesi’ni kullanması sonrası zabıta ekipleri denetimlerde bulundu.  YASAL İŞLEM YAPILDI Zabıta Müdürlüğü ekipleri, günün belirli saatlerinde Radar Caddesi’nde yaptıkları denetimlerde, yasağa uymayan kamyon sürücüleri hakkında yasal işlemlerde bulundu. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini belirterek, “Radar Caddesi’ni kullanmaması gereken araç sürücüleri hakkında gerekli yasal işlemler yapılmaktadır” denildi.  
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cüruf taşıyan ve yasak olmasına rağmen Kışladüzü’nde Radar Caddesi’ni kullanan araçlarla ilgili denetimde bulundu

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kışladüzü bölgesinde kendileri için belirlenen güzergâhın dışına çıkan kamyon ve tırlarla ilgili olarak denetimlerde bulundu. Cüruf taşıyan kamyonlarla ilgili olarak belirlenen taşıma güzergahında araçların Kışladüzü’nde Radar Caddesi’ne girişleri yasaklandı. Yasağa uymayan bazı araçların Radar Caddesi’ni kullanması sonrası zabıta ekipleri denetimlerde bulundu.

 YASAL İŞLEM YAPILDI

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, günün belirli saatlerinde Radar Caddesi’nde yaptıkları denetimlerde, yasağa uymayan kamyon sürücüleri hakkında yasal işlemlerde bulundu. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini belirterek, “Radar Caddesi’ni kullanmaması gereken araç sürücüleri hakkında gerekli yasal işlemler yapılmaktadır” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.